Лінія виготовлення мункейків (місячних пряників)
Бувша у вжитку, вир-ва Китай.
Склад лінії: трибункерна екструзійна висаджувальна машина, пристрій прикатування та штампування визерунку, машина для укладання кондитерських виробів на деко.
Машина ротаційно-штамповочна на одне печиво, аналог РМП-3М
Невелика штамповочна машина з барабаном на одне цукрове печиво, б/в, вир-ва Росс. Формувальна машина для цукрового печива.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Лінія виготовлення зефіру, глазурованого шоколадом
Лінія виготовлення мармеладу

Комплектація під замовлення
Лінія формування, нарізування корпусів конфет, батончиків.

Нова, вир-ва Китай.
Склад лінії: приймальний бункер, 2 прикаточні вали, 2 вентилятори, дискова повздовжня різка, поперечна різка.
Також в наявності інша лінія формування, б/в:
Бараночна машина Б4-58

Бублична машина Б4-58
Однобункерна відсаджувальна машина Mimac

Лінія виготовлення рулетів з морозива Deserta 1200 Ice System («Technomilk», Польща)
Також в наявності б/в лінія виготовлення морозива "ескімо"
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Дозатори начинки для виготовлення кондитерських виробів

Дозатор начинки jufeba

Відсаджувальна машина для печива і пряників - двобункерний коекструдер Laser COEP 600 вир-ва Італія, б/в, в доброму стані,
з блоком відрізування струною, комплектація повна. Блоки фільєр - на фото. Під деко 600х800 мм.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Технічні характеристики:
Продуктивність 250 – 350 кг/год.
Швідкість відсаджування – 20 — 60 ударів на хвилину в залежності від екструзійного продукта.
Габарити, мм (див.мал.) А 1570 х В 1360 х С 730
Кількість рядків 6
Потужність, кВт 2.5
Вага, кг 1100
.jpg)
Міцна конструкція виготовлена з анодованого алюмінію і нержавіючої сталі. Точне регулювання розміщення продукту на деку досягається за рахунок використання механічного ексцентрика.
Базова комплектація:
o 1 фільєр-блок + 1 штамп => пряник/печиво з начинкою одного розміру (на вибір);
o Струнно-відрізний пристрій + 1 штамп => відрізний пряник/печиво одного розміру (на вибір);
o Адаптер для виробництва двоколірного печива;
o Нескінченне пресування тіста двома нагнітаючими профільними роликами;
o Формувальний блок складається з камери стискування для ідеально рівномірної ваги тістових заготованок;
o Електронна панель керування;
o Блок керування з варіатором швидкості;
o Електродвигуни з інвертором і редуктором;
o Огороджувальні панелі з нержавіючої сталі, всі частини, що контактують з тістом або виробом, виконані відповідно до норм гігієни і безпеки.
Принцип дії:
Готове тісто подається в приймальний бункер, розташований зверху машини. Потім воно за допомогою двох паралельних нагнітаючих роликів (з поздовжніми канавками)
нагнітається через камеру стискування в пресувальні насадки (кількість насадок 6 шт.). У кожну насадку нагнітається начинка (крем або джем).
У верхній частині машини позаду бункера для тіста знаходиться бункер для начинки, обладнаний нагнітаючими роликами з канавками.
Начинка надходить в пресувальні насадки по металевих нержавіючих трубах. Бункер для начинки і всі деталі виконані з нержавіючої сталі.
Бункер легко знімається для очищення і санітарної обробки.
Тісто, що проходить через пресувальну насадку, формується у вигляді нескінченної труби з начинкою всередині.
Нижче насадок розташовується відрізний пристрій, що являє собою діафрагму зі змінним за розміром отвором.
Відрізний пристрій здійснює зворотно-поступальний рух у вертикальній площині.
При русі вгору діафрагма відкрита, при русі вниз вона поступово закривається, і в нижньому положенні відбувається відрізування тістової заготованки з заклеєними верхнім і нижнім торцями,
тобто начинка повністю прихована всередині заготованки.
Відсаджування тістових заготованок проводиться на дека розміром 600 х 800 мм. Дека кладуть стопкою на подаючу ділянку ланцюгового конвеєра, звідки вони автоматично подаються під пресувальну насадку.
Кількість тіста, що нагнітається, частота роботи діафрагми (відповідно розмір продукту) і швидкість роботи машини регулюються з пульта керування.
Формуюча машина А2-ШФЗ б/в для виготовлення пряників без начинки.

Технічні характеристики:
Продуктивність, шт./хв 250-800
Розміри дека, мм 600х300х15
Габарити, мм 1650х950х1480
Вага кг. 620
Встановлена потужність кВт 1,3
Формування заготованок з тіста відбувається шляхом продавлювання його рифленими валками через насадки матриць різної конфігурації і
подальшого розрізання тістових джгутів на окремі заготованки струнно-відрізним пристроєм.
Однобункерна відсаджувальна машина Polin multidrop 60/66 вир-ва Італія

.jpg)
Технічні характеристики:
Поворотна матриця.
Кількість фільєр: 9 шт.
Кількість насадок: 1 комплект.
Можливості машини: пряме відсаджування, відсаджування з протягуванням і відсаджування з поворотом.
Ширина дека: 600 мм.
Максимальна продуктивність: 130 кг/год.
Кількість відсаджувань на хвилину: 30.
Енергоспоживання: 380В/50Гц.
Потужність: 1,6 кВт.
Вага: 320 кг.
Двобункерна вісаджувальна машина TFQ.
Струнний різак - додаткова опція.




Двобункерна висадочна машина И8-МОК-55 с діафрагменним різанням (під пряник з начинкою).


Машина призначена для формування заготовок здобного пісочного печива з начинкою і без, печива з нанесенням начинки зверху, сирцевих пряників з начинкою,
заварних тістечок типу «Еклер», зефіру, бісквіта, кексів, вівсяного печива.
В якості начинки використовуються джеми, варення, повидло та інші фруктові підварки.
Технічні характеристики:
Кількість відсаджувань на хвилину (макс) 25
Ємність бункера, л 2 х 40
Потужність, кВт 3,3
Ширина дека, мм 600
Габарити, мм 1132 х 1455 х 1360
Вага, кг 340
Однобункерна отсадочна машина DELFIN DUERO 400

Двобункерна висадочна машина AC-600 TORNADO, 2005 р.в.

Двобункерна висадочна машина NEW MAGIC PASTICCERIA Sandore Італія
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Тістовисаджувальна машина NEW MAGIC PASTICCERIA, італійської фірми Sandore New Magic призначена для виробництва пісочного печива, пряників з начинкою і без неї, а також пиріжків з дріжджового тіста з м'ясною або овочевою начинкою (причому не відбувається порушення структури дріжджового тіста). Компактна і надійна, New Magic є необхідним, практичним і ефективним інструментом для виробництва кондитерських виробів з начинкою з різних кремів, а також з начинок щільної консистенції або містить фракції (шматочки родзинок, чорносливу, цукатів і горіхів). Машина також дозволяє переробляти залишки виробництва пісочної і бісквітної групи - виготовляти тістечко "Картопля". Повністю виготовлена з нержавіючої сталі і відповідає всім вимогам і нормам. Машина включає в себе подвійну систему регулювання швидкості (печива і начинки) для можливості отсадки різних типів печива і їх дозування різними по консистенції начинками, що в підсумку дозволяє виготовляти великий асортимент продукції. Механізм екструзії забезпечує герметичне закриття начинки усередині виробу. Машина працює як в ручному, так і в автоматичних режимах. Працює з деком 600х400 мм і 600х800 мм.
Технічні характеристики:
Продуктивність, макс 120 шт./хв.
Габарити, 190x130x148 см
Вага 190 Кг
Ємність бункера тіста 15 Кг
Ємність бункера начинки 15 Кг
Напруга 3ф/380В 50/60 Герц
Тиск повітря, 6 бар
Витрати повітря, 6-200 л/хв
Потужність 1,5 кВт
Кухонний універсальний автомат МАК-1

Призначений для приготування печива, пряників, а також пельменів, вареників, булочок, здобних і хлібних паличок з різноманітними начинками (або без них).
Автомат є машиною безперервної дії, в якій, при ручному завантаженні в бункери продуктів, відбувається автоматичне безвідходне формування напівфабрикатів кулінарних виробів.
Автомат складається з тестового бункера-наповнювача (для начинки), швидкозмінних формуючих насадок, формуючих барабанів і борошнопосипаючого або змащуючого пристрою.
Технічні характеристики:
Продуктивність:
кондитерські напівфабрикати:
печіво 16-22 г/шт. кг/год до 60
пряники, булочки без начинки 29-38 г/шт. кг/год до 75
пряники, булочки з начинкою 35-45 г/шт. кг/год до 85
пельмені, вареники виду «подушечка» 12+3 кг/год до 80
Потужність, не більше кВт 0, 75
Напруга В; Гц 380; 50
Габарити мм 850*350*700
Маса, не більше кг 80
Відсаджувальна машина двобункерна DAC 600
2008 р.в.
.jpg)

Комплект фільєр, є можливість встановлення струнно-відрізного пристрою. Двоголовий автомат DAC 600 призначений для виробництва тістечок та інших кондитерських виробів. Використання двох головок дозволяє проводити одночасно тістечка з двох видів тіста. Це можуть бути тістечка та кондитерські вироби двоколірні, прикрашені, з начинкою.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Технічні характеристики:
Напруга 3х400 V
Енергоспоживання 2,55 кВт
Габарити:
- висота 1400 мм
- ширина 1200 мм
- довжина 1390 мм
Вага 350 кг
Принцип дії:
На подові листи, встановлені на рухомому столі машини дозується одночасно тісто з двох ємностей, при цьому в одній з них може бути біле тісто, а в іншій - кольорове або мармелад. Залежно від виду наконечника і програмування машини можна робити тістечка з начинкою, прикрашені, а оборот наконечників дозволяє створювати додаткові візерунки.
• виробництво тістечок та кондитерських виробів;
• вироби: двоколірні, прикрашені, з начинкою;
• подові листи: 600/1000 - 600/800 - 600/400;
• подача тіста і начинки з двох бункерів;
• відсаджування тіста на подові листи;
EDHARD - б/в дозатор начинки для кондитерських виробів, в-во США.
.jpg)

Дозатор-наповнювач шестіренчатий автоматичний електронний настільний. Дозатор Edhard може наповнювати різні кондитерські вироби начинками: варене згущене молоко; масляні, вершкові і білкові креми; фруктові джеми і повидло; шоколадні пасти; йогурти і сирні маси; соуси, кетчупи і майонези; желе і сиропи; будь-які рідкі і напіврідкі маси.
Використовується для дозування кексів, мафінів, заготовок для тортів, рулетів, тістечок, тарталеток, формування еклерів, профитролей, заварних тістечок, бісквітних пластів та ін. Рідких і напіврідких продуктів. Доза начинки регулюється в електронному режимі.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Двобункерна екструзійна відсаджувальна машина. Трибункерна екструзійно-відсадочна машина.

Вир-во Китай. Нові. Екструзійна багатофункціональна машина для виробництва печива, двокольорового печива, печива з начинкою, пряників з начинкою, пиріжків, булочок, бісквітного печива, триколірного печива, печива з двома начинками.
.jpg)
.jpg)
В якості начинки можуть бути використані: джем, повидло, варення, шматочки фруктів, варене згущене молоко, горіхові маси, подрібнений горіх, кокосова стружка, нуга, макова маса, цукеркові маси, сирна маса, марципанова маса, шоколадна маса, медова начинка, лікерна начинка, помадна маса, ганаш, молочна начинка. Стандартна комплектація машини дозволяє отримати дві форми виробів: круглі й циліндричні. Машина обладнана пультом управління. Конвеєрна стрічка може рухатися вгору/вниз синхронно з діафрагмою. Можливість зміни ваги і довжини продукції, а також співвідношення начинки і оболонки.
Формуюча машина FBM Boscolo (Італія) для виготовлення цукрового печива з відсаджуванням на под тунельної печі


Можлива докомплектація тунельною піччю.
Знімання заготованок - за рахунок прилипання до стрічки. Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі. Варіатор швидкості.
Технічні характеристики:
Продуктивність (кг/год) 280
Енергоспоживання (кВт) 1,5
Вага (кг) 650
Габарити (мм) 2600х950х1400
Ширина ротора 450 мм.
Технічний опис:
Корпус і панелі виконані зі сталі AISI 304
Верхній брус виконаний з анодованого алюмінію, що пройшов антикорозійну обробку
Рифлений ролик зі сталі AISI 304
Приводний та притискний ролики покриті білою харчовою гумою
Циліндр відділення продукції, що настроюється під 3 позиції, виготовлений з білої харчової гуми.
Безшовний стрічковий конвеєр з фактурної бавовни
Ніж із загартованої та шліфованої сталі AISI 420
Маховики з вимірювальним приладом для регулювання зазору та підтримки рівномірного тиску
Скребковий стрічковий конвеєр (скрепер) зі сталі AISI 304, обладнаний висувним ящиком
Завантажувальний бункер, виконаний із сталі AISI 304
Редукторний електродвигун потужністю 0,55 кВт (для м'якого тіста), 2 кВт (для тугого тіста)
Механічний варіатор швидкості
Продуктивність: від 100 до 350 кг/год
Формуюча машина РМП-3М для виготовлення цукрового печива прямокутної або овальної форми.


Технічні характеристики:
Продуктивність (кг/год) 100-180
Розмір формуючого барабана, мм: довжина 280, діаметр 202
Вага барабана, кг 23,3
Розмір дека, мм: 631x290
Встановлена потужність, кВт 1,1; 1400 об./хв.
Габарити, мм: 1840х525х1240
Завантажене в приймальний бункер тісто живильним барабаном вдавлюється в гнізда формуючого барабана. Надлишки тесту зрізаються з формуючого барабана ножем. При обертанні формуючого барабана стиснуте в гнізда тісто стикається зі стрічкою, що притискається до форми барабану притискним роликом, і стрічка, завдяки різниці сил зчеплення, знімає відштамповані заготовки тіста з формуючого барабана. Відформоване тісто подається стрічкою на дека, що пересуваються ланцюговим транспортером. Формуючі барабани (ротори) можуть поставлятися окремо, у тому числі з ексклюзивним малюнком за ескізом замовника.
Формуюча машина А2-ШФЗ (після відновлення) для виготовлення пряників без начинки.


Технічні характеристики:
Продуктивність, шт./хв 250-800
Розміри дека, мм 600х300х15
Габарити, мм 1650х950х1480
Вага кг. 620
Встановлена потужність кВт 1,3
Формування заготованок з тіста відбувається шляхом продавлювання його рифленими валками через насадки матриць різної конфігурації і
подальшого розрізання тістових джгутів на окремі заготованки струнно-відрізним пристроєм.
Екструзійно-формувальна машина ANKO SD-97B (Тайвань).


Машина дозволяє виготовляти безліч виробів з начинкою, двокольорове печиво, пряники. Також автомат добре працює в якості точного дозатора та округлювача тістових заготовок.
Технічні характеристики:
Щонайбільше продуктивності (залежно від виду продукції) 4200 шт/год
Варійоване співвідношення маси тіста і начинки
Вага готових продуктів 15-70 грам
Габарити 750х850х1760 мм
Напруга 220/1/50
Місткість бункера 11 л
Вага 220 кг
Регульована довжина
Принцип дії машини заснований на екструзії оболонки, що має форму порожнистої труби із синхронною подачею всередину начинки.
Отриманий таким чином рукав защипується і відокремлюється за допомогою діафрагми.
Начинкою може служити м'ясний, рибний або овочевий фарш, повидло, джем, згущене молоко, шоколадний крем, пралінові маси,
кокосова стружка, вафельна крихта, цукати, подрібнений і цілісний арахіс, фундук, мигдаль і інші горіхи,
невеликі цільні фрукти і ягоди або шматочками до 30 мм (полуниця, вишня, слива, райські яблучка, шматочки чорносливу та кураги і т.п.).
В якості оболонки може використовуватися не тільки тісто, а й охолоджені харчові суміші (сирні, фарш тощо)
Екструзійно-формувальна автоматична машина RHEON Cornucopia KN170 (Японія)


Автомат RHEON використовується для формування широкого спектру виробів з начинкою: печива і кексів, сирцових пряників, цукерок і солодких сирків.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/год (шт./хв) до 180 (10-60)
Маса продукта, гр. 10-90
Завантажувальна ємність, л 15
Споживана потужність, кВт 0,84
Габарити, мм 1292х832х1362
Фактичні габаритні розміри зі знятим транспортером, мм 800х800х1400 H
Вага, кг 250
Машина відливально-дозуюча для кондитерських (цукеркових) мас в готові форми, конвеєрного типу, 11 сопел.
Виготовлення під замовлення.

Процес наповнення вареним згущеним молоком "горішків".

Машина розкочування ірису, машина нарізування ірису ( тофі ).
Використовуються в лінії виготовлення ірису тиражного.

Тістоподілювач-округлювач NAGEMA.


Автоматична ділильно-округляюча 5-рядна станція дрібноштучних тістових заготовок VATW 535 Nagema.
Технічні характеристики:
Продуктивність - від 7000 до 15000 шмат/год
Доза -35-125 гр
Діапазон температури тіста - +5 - +50 град.C
Потужність – 5,5 кВт
Габарити - 1270х960х1790мм
Вага - 870 кг
Автомат виготовлення пряників з начинкою.


Екструзійна багатофункціональна машина для виробництва пряників з начинкою та інших кондитерських напівфабрикатів (аналог Rheon) з діафрагмальною і двома струнно-відрізними пристроями.

Тістоокруглювач

Экструдер кукурудзяних паличок


Тістоподілювач А2-ХТН
2004 р.в., в роботі був 2 місяці, розважування 0,2-1,2 кг.


Формуюча машина РМП-3М для виготовлення цукрового печива прямокутної або овальної форми.

Технічні характеристики:
Продуктивність (кг/год) 100-180
Розмір формуючого барабана, мм: довжина 280, діаметр 202
Вага барабана, кг 23,3
Розмір дека, мм: 631x290
Встановлена потужність, кВт 1,1; 1400 об./хв.
Габарити, мм: 1840х525х1240
Завантажене в приймальний бункер тісто живильним барабаном вдавлюється в гнізда формуючого барабана. Надлишки тесту зрізаються з формуючого барабана ножем.
При обертанні формуючого барабана стиснуте в гнізда тісто стикається зі стрічкою, що притискається до форми барабану притискним роликом,
і стрічка, завдяки різниці сил зчеплення, знімає відштамповані заготовки тіста з формуючого барабана. Відформоване тісто подається стрічкою на дека,
що пересуваються ланцюговим транспортером. Формуючі барабани (ротори) можуть поставлятися окремо, у тому числі з ексклюзивним малюнком за ескізом замовника.
Лінія формування, нарізування та охолодження козинаків, б/в.
.jpg)

.jpg)
.jpg)
Однобункерна відсаджувальна машина TFQ.

.jpg)
Технічні характеристики:
Кількість відсаджувань на хвилину (макс.)- 25
Продуктивність 80-120 кг/год
Ширина дека, мм - 600
Потужність, кВт - 1,5
Габарити, мм: 1090х1355х1387
Вага, кг 290
Обертання насадок - так