Пошук на сайті:

Наші можливості:

Комплектація технологічним обладнанням новим або бувшим вжитку, відновленим харчових виробництв різної спрямованості (у тому числі підприємств громадського харчування) "під ключ".

Рецептури і технології, за наявності - технічна документація, копії паспортів на обладнання.

Кондитерське, хлібопекарське, м'ясопереробне, пельменне, ковбасне, макаронне, молочне, громадського харчування, фасувальне і пакувальне, пральне, консервне, овочепереробне обладнання, лінії халви, ірису, цукерок, карамелі, печива, пряників, мармеладу, зефіру, м'ясо-кісткового борошна, кормів для собак , виготовлення круп, тушонки, консервованих грибів

зі складу в Дніпрі та під замовлення.

Продаж і купівля нового та б/в обладнання.

Доставка, монтаж, запуск та налагоджування.

Працюємо тільки в Україні.

Контакти:

Наявність, можливість постачання під замовлення, вартість необхідного обладнання, будь ласка, уточнюйте запитом.


+38(068)405-12-95


Формуюча машина FBM Boscolo (Італія) для виготовлення цукрового печива з відсадженням на под тунельної печі

an image

Можлива докомплектація тунельною піччю.

Знімання заготовок - за рахунок прилипання до стрічки. Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі. Варіатор швидкості.

Технічні характеристики:

Продуктивність (кг/год) 280
Енергоспоживання (кВт) 1,5
Вага (кг) 650
Габарити (мм) 2600х950х1400
Ширина ротора 450 мм.

Технічний опис:

Корпус і панелі виконані зі сталі AISI 304
Верхній брус виконаний з анодованого алюмінію, що пройшов антикорозійну обробку
Рифлений ролик зі сталі AISI 304
Приводний та притискний ролики покриті білою харчової гумою
Циліндр відділення продукції, що настроюється під 3 позиції, виготовлений з білої харчової гуми.
Безшовний стрічковий конвеєр з фактурної бавовни
Ніж із загартованої та шліфованої сталі AISI 420
Маховики з вимірювальним приладом для регулювання зазору та підтримки рівномірного тиску
Скребковий стрічковий конвеєр (скрепер) зі сталі AISI 304, обладнаний висувним ящиком
Завантажувальний бункер, виконаний із сталі AISI 304
Редукторний електродвигун потужністю 0,55 кВт (для м'якого тіста), 2 кВт (для тугого тіста)
Механічний варіатор швидкості
Продуктивність: від 100 до 350 кг/год

Формуюча машина РМП-3М для виготовлення цукрового печива прямокутної або овальної форми.

an image

Технічні характеристики:

Продуктивність (кг/год) 100-180
Розмір формуючого барабана, мм: довжина 280, діаметр 202
Вага барабана, кг 23,3
Розмір дека, мм: 631x290
Встановлена потужність, кВт 1,1; 1400 об./хв.
Габарити, мм: 1840х525х1240

Завантажене в приймальний бункер тісто живильним барабаном вдавлюється в гнізда формуючого барабана. Надлишки тесту зрізаються з формуючого барабана ножем. При обертанні формуючого барабана стиснуте в гнізда тісто стикається зі стрічкою, що притискається до форми барабану притискним роликом, і стрічка, завдяки різниці сил зчеплення, знімає відштамповані заготовки тіста з формуючого барабана. Відформоване тісто подається стрічкою на дека, що пересуваються ланцюговим транспортером. Формуючі барабани (ротори) можуть поставлятися окремо, у тому числі з ексклюзивним малюнком за ескізом замовника.

Формуюча машина А2-ШФЗ (після відновлення) для виготовлення пряників без начинки.

an image

Технічні характеристики:

Продуктивність, шт./хв 250-800
Ширина дек, мм 600х300х15
Габарити, мм 1650х950х1480
Вага кг. 620
Встановлена потужність кВт 1,3

Формування заготовок з тіста відбувається шляхом продавлювання його рифленими валками через насадки матриць різної конфігурації і подальшого розрізання тістових джгутів на окремі заготовки механізмом струнної різки.

Екструзійно-формувальна машина ANKO SD-97B (Тайвань).

an image

Машина дозволяє виготовляти безліч виробів з начинкою, двокольорове печиво, пряники. Також автомат добре працює в якості точного дозатора та округлювача тістових заготовок.

Технічні характеристики:

Щонайбільше продуктивності (залежно від виду продукції) 4200 шт/год
Варійоване співвідношення маси тіста і начинки
Вага готових продуктів 15-70 грам
Габарити 750х850х1760 мм
Напруга 220/1/50
Місткість бункера 11 л
Вага 220 кг
Регульована довжина

Принцип дії машини заснований на екструзії оболонки, що має форму порожнистої труби із синхронною подачею всередину начинки. Отриманий таким чином рукав защипується і відокремлюється за допомогою діафрагми. Начинкою може служити м'ясний, рибний або овочевий фарш, повидло, джем, згущене молоко, шоколадний крем, пралінові маси, кокосова стружка, вафельна крихта, цукати, подрібнений і цілісний арахіс, фундук, мигдаль і інші горіхи, невеликі цільні фрукти і ягоди або шматочками до 30 мм (полуниця, вишня, слива, райські яблучка, шматочки чорносливу та кураги і т.п.). В якості оболонки може використовуватися не тільки тісто, а й охолоджені харчові суміші (сирні, фарш тощо)

Екструзійно-формувальна автоматична машина RHEON Cornucopia KN170 (Японія)

an image

Автомат RHEON використовується для формування широкого спектру виробів з начинкою: печива і кексів, сирцових пряників, цукерок і солодких сирків.

Технічні характеристики:

Продуктивність, кг/год (шт./хв) до 180 (10-60)
Маса продукта, гр. 10-90
Завантажувальна ємність, л 15
Споживана потужність, кВт 0,84
Габарити, мм 1292х832х1362
Фактичні габаритні розміри зі знятим транспортером, мм 800х800х1400 H
Вага, кг 250


Машина відливально-дозуюча для кондитерських (цукеркових) мас в готові форми, конвеєрного типу, 11 сопел.

Виготовлення під замовлення.

an image

Процес наповнення вареним згущеним молоком "горішків".

an image


Машина розкочування ірису, машина різання ірису ( тофі ).
Використовуються в лінії виготовлення ірису тиражного.

an image

Тістоподілювач-округлювач NAGEMA.

an image

Автоматична ділильно-округляюча 5-рядна станція дрібноштучних тістових заготовок VATW 535 Nagema.

Технічні характеристики:

Продуктивність - від 7000 до 15000 шмат/год
Доза -35-125 гр
Діапазон температури тіста - +5 - +50 град.C
Потужність – 5,5 кВт
Габарити - 1270х960х1790мм
Вага - 870 кг

Автомат виготовлення пряників з начинкою.

an image

Екструзійна багатофункціональна машина для виробництва пряників з начинкою та інших кондитерських напівфабрикатів (аналог Rheon) з діафрагмальною і двома струнними різаками.

an image

Тістоокруглювач

an image

Экструдер кукурудзяних паличок

an image

Тістоподілювач А2-ХТН

2004 р.в., в роботі був 2 місяці, розважування 0,2-1,2 кг.

an image

Формуюча машина РМП-3М для виготовлення цукрового печива прямокутної або овальної форми.

an image

Технічні характеристики:

Продуктивність (кг/год) 100-180
Розмір формуючого барабана, мм: довжина 280, діаметр 202
Вага барабана, кг 23,3
Розмір дека, мм: 631x290
Встановлена потужність, кВт 1,1; 1400 об./хв.
Габарити, мм: 1840х525х1240

Завантажене в приймальний бункер тісто живильним барабаном вдавлюється в гнізда формуючого барабана. Надлишки тесту зрізаються з формуючого барабана ножем. При обертанні формуючого барабана стиснуте в гнізда тісто стикається зі стрічкою, що притискається до форми барабану притискним роликом, і стрічка, завдяки різниці сил зчеплення, знімає відштамповані заготовки тіста з формуючого барабана. Відформоване тісто подається стрічкою на дека, що пересуваються ланцюговим транспортером. Формуючі барабани (ротори) можуть поставлятися окремо, у тому числі з ексклюзивним малюнком за ескізом замовника.

Лінія формування, нарізування та охолодження козинаків, б/в.

an image

Вартість з передпродажною підготовкою – 30 тис.грн.


an image
an image

Однобункерна відсаджувальна машина ТФК.

an image

Технічні характеристики:

Кількість відсаджувань в хвилину (макс.)- 25
Продуктивність 80-120 кг/год
Ширина дека, мм - 600
Потужність, кВт - 1,5
Габарити, мм: 1090х1355х1387
Вага, кг 290
Обертання насадок - так