Пошук на сайті:

Наші можливості:

Комплектація технологічним обладнанням новим або бувшим вжитку, відновленим харчових виробництв різної спрямованості (у тому числі підприємств громадського харчування) "під ключ".

Рецептури і технології, за наявності - технічна документація, копії паспортів на обладнання.

Кондитерське, хлібопекарське, м'ясопереробне, пельменне, ковбасне, макаронне, молочне, громадського харчування, фасувальне і пакувальне, консервне, овочепереробне обладнання, лінії халви, ірису, цукерок, карамелі, печива, пряників, мармеладу, зефіру, м'ясо-кісткового борошна, кормів для собак , виготовлення круп, тушонки, консервованих грибів

зі складу в Дніпрі та під замовлення.

Продаж і купівля нового та б/в обладнання.

Доставка, монтаж, запуск та налагоджування.

Працюємо тільки в Україні.

Контакти:

Наявність, можливість постачання під замовлення, вартість необхідного обладнання, будь ласка, уточнюйте за запитом.


+38(068)405-12-95


Котел МЗ-2С-244Б кондитерський електричний, 150 л., перекидний, з масляним контуром, мішалкою, 24 кВт.

an image

Переробляємо парові котли на електричні.

Котли сироповарочні, темперовочні, з масляним контуром, з мішалкою, перекидні й ні.
В наявності і під замовлення.
Від 60 л.


Темпермашина - сироповарочний котел 100 л., з масляним контуром, мішалкою, діапазон робочих температур від 37 до 130 град.С

an image

Котел МЗС паровий, перекидний, 150 л., з мішалкою, масляним контуром

an image

Технічні характеристики:

Місткість робоча, м3 не менше 0,15
Місткість геометрич., м3 не менше 0,2
Поверхня нагріву, м2 не менше 1,0
Робочий тиск пари, МПа не більше 0,25
Витрата пари, кг/год 93 +/- 5
Питома витрата пари, кг/год/м3 620
Напруга в мережі, V 220, 380
Частота, Гц 50
Встановлена потужність, кВт не більше 0,75
Частота обертання мішалки, об/хв 18,8
Кут перекидання, град. 100
Габаритні розміри:
- довжина, мм 1790
- ширина, мм 1012
- висота, мм 1380
Вага, кг не більше 365

Котел 5007 начиняльний, вакуумний. Робимо під замовлення збивальну машину для халви. Використовується в лінії виготовлення халви для збивання карамельної маси з відваром мильного коріння.

an image

Технічні характеристики:

Робочий об'єм - 150 л
Тиск пари в оболонці - 0.6 МПа
Геометричний об'єм - 325 л
Поверхня нагріву - 0,75 м2
Число обертів мішалки - 116
Потужність електродвигуна- 3.0 кВт
Розміри 1720 х 1080 х 1650 мм
Вага - 490 кг

Темпермашина 250 л.

an image


Котел вакуумний 500 л. із масляним контуром. МЗС-316 модернізований.

an image

Котел МЗ-2С-316 вакуумний 500 л. призначений для варіння сиропів, кондитерських начинок, глазурі, карамелі, цукеркових мас.

an image

Відео-огляд котла МЗС на 500 л. вакуумного модернізованого.

Технічні характеристики:

Місткість робоча, м3 - 0.5
Поверхня нагріву, м2 - 2,2
Частота обертання мішалки, с - 1 - 1.25
Напруга. в мережі, V - 380
Потужність, не більше 3/30/48 кВт (паровий / пароводяна оболонка / масляна оболонка)
Частота, Гц - 50
Габаритні розм, мм -1360 х 1 195 х 1 700
Маса, кг - 485 (заводська комплектація)
Можлива комплектація відновленого котла пароутворювальним котлом та пеллетним пальником з метою уникнення використання електрики.


Котли варильні КПЕ, КПСЕМ, КПСМ, МЗС, з мішалкою, масляним контуром, реактори вакуумні зі складу та під замовлення.

Переробка та удосконалення котлів.

an image


Котли варильні парові, мідні, без мішалок, 60 л., б/в.

an image


Котел КПЕ-160

an image


Машина глазурувальна, б/в, відмінний стан, ширина стрічки 600 мм., Польща.

an image


Термотоннель охолоджуючий з лінії глазурування пр-ва Польщи, довжина 9 м.

an image


Темпермашина 250 л.

an image


Котел вакуумний 300 л.

an image


Реактори МЗ-2С-316

an image

Технічні характеристики:

Місткість робоча, м3 0.5
Поверхня нагріву, м2 2,2
Робочий тиск пари в паровій оболонці, мПа 0.25
Споживання пари, кг/год 100
Частота обертів мішалки, с 1-1.25
Вага, кг - 485
Напруга в мережі, V 220/380
Частота, Гц 50
Габаритні розміри, мм 1360х1195х1700
Ємність, л. 500

А2-ШУИ - машина приготування емульсії

an image

в лінію виготовлення цукрового печива.

Використовується в хлібопекарській і кондитерській галузях промисловості для безпосереднього приготування емульсій при виробництві борошняних виробів, може експлуатуватися як самостійно, так і в складі ліній з виробництва широкого асортименту борошняних кондитерських виробів.

Технічні характеристики:

Продуктивність, кг/ч 600
Частота обертання робочого органу, 1/с 45-50
Час приготування емульсії залежно від складу рецептури і вологості, хв. 15-20
Вологість емульсії, що готується, залежно від наявності цукру, який входить до складу рецептури, % 19-22
Місткість бака, м.куб 0,35
Встановлена потужність, кВт 5,5
Габаритні розміри, мм: 985х960х1800
Вага, кг 400
Обслуговуючий персонал, люд. 1

Котел варильний 27-А (ірис, желе, ін. начинки) - 60 л., мідна чаша, мішалка, тиск пари в пар. оболонці не більше 0,6 мПа, 1,1 кВт, 400 кг, 1275х830х1485 мм.

an image

Котел варильний Б4-ШКВ-75 (ірис, желе, ін. начинки) - 75 л., мідна чаша, мішалка, тиск пари в пар. оболонці не більше 0,6 мПа, 1,1 кВт, 400 кг, 1025х800х1600 мм.


Котел кондитерський сироповарочний МЗС-244 з масляним контуром, перекидний, електричний, мішалка рамного типу - стандартна.

an image


Котел вакуумний карамельний 300 л., використовується в лінії виробництва ірису ( тофі ), карамелі.

an image

Апарат вакуумний варильний вир-ва Німеччина, б / в, з мішалкою, паровим контуром.
Можна переробити на електрику, заповнивши маслом "сорочку".

Технічні характеристики:

Об'єм 300 л.
Продуктивність до 300 кг/год.
Котел вакуумний призначений для уварювання кондитерських мас при приготуванні ірису (тофі), карамелі, жувальної гумки, та інших подібних.

an image
an image

Темперуюча ємність 200 л.

an image