Наші можливості:

Комплектація технологічним обладнанням новим або бувшим вжитку, відновленим харчових виробництв різної спрямованості (у тому числі підприємств громадського харчування) "під ключ".

Рецептури і технології, за наявності - технічна документація, копії паспортів на обладнання.

Кондитерське, хлібопекарське, м'ясопереробне, пельменне, ковбасне, макаронне, молочне, громадського харчування, фасувальне і пакувальне, пральне, консервне, овочепереробне обладнання, лінії халви, ірису, цукерок, карамелі, печива, пряників, мармеладу, зефіру, м'ясо-кісткового борошна, кормів для собак , виготовлення круп, тушонки, консервованих грибів

зі складу в Дніпрі та під замовлення.

Продаж і купівля нового та б/в обладнання.

Доставка, монтаж, запуск та налагоджування.

Працюємо тільки в Україні.

Контакти:

Наявність, можливість постачання під замовлення, вартість необхідного обладнання, будь ласка, уточнюйте за запитом.


+38(068)405-12-95


Слайсер нарізування смужкою свинячих вух.

an image

Технічні характеристики:

Машина нарізування соломкою (смужкою) 4-8 мм варено-копчених свинячих вух, в'яленої риби, кальмарів, філе риби, птиці, м'яса.
Частини слайсера, дотичні з харчовим продуктом, виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
Загартовані дискові ножі також з харчової нержавіючої сталі.
Продуктивність орієнтовна по свинячим вухам - 150 кг/год.
Товщина нарізуваного продукту - до 30 мм
Довжина ріжучої частини - 150 мм
Кількість ріжучих дисків - 48 шт.
Діаметр ріжучих дисків - 140 мм
Двигун - 1,5-2,2 кВт, 1500 об/хв, 220/380 V
Маса 100 кг
Габарити - 800х500х1200Н
Вартість єкв.$2000.
Якщо готового на складі немає, передоплата 50%, орієнтовний термін виготовлення - місяць.
За бажанням замовника слайсер може бути додатково укомплектований підвідним і відвідним транспортерами.

an image
an image
an image

Фаршоміс 150 л.

an image

Фаршомісильник вир-ва Полтавмаш.

an image

ФМУ-150 фаршомішалка.

an image

Шпигорізка HOLAC

an image

Подрібнювач заморожених блоків КОМПО.

an image

Камера коптильна на 1 візок.

an image

Нова. Складського зберігання.

Кутер К-80.

an image

Кутер 80 л.

an image

Фаршомісильна машина 250 л.

an image

Кутер 60 л., Германия.

an image

Ін'єктор для м'яса RUHLE

an image

Прес обваловувальний ДМЗ.

an image

Прес обваловувальний SEPAMATIC.

an image

Шприц гідравлічний, Німеччина.

an image

Шприц Полтавмаш.

an image

Шприц вакуумний одношнековий.

an image

Шприц ТЕМП.

an image

Прес обваловувальний м'яса УНІКОН-400.

an image

Прес обваловувальний риби УНІКОН.

an image

Волчок МП-160 - м'ясорубка промислова

an image

Волчок 200 - м'ясорубка промислова

an image

Волчок ЮМЗ - м'ясорубка промислова

an image

Машина різання заморожених блоків МРЗП.

an image

Пельменний автомат JGL-120.

an image

Пельменний автомат РОСС.

an image

Автомат виготовлення фрикадельок.

an image

Котлетний автомат.

an image

Коптильно-варочна універсальна камера.

an image

На 2 візка.

Вовчок ФВП-82 - М`ясорубка промислова К7-ФВП-82

an image

Призначений для подрібнення охолодженого жилованного м'яса. Ступінь подрібнення сировини залежить від діаметра отворів вихідної ріжучої решітки. Дана модель вовчка використовується на підприємствах малої потужності. Корпус вовчка безкаркасний, на 4 віброопорах, має міцну основу для закріплення приводу. Чаша зварюється з бічними стінками, корпус робочого шнека закріплюється болтами до фланця чаші, є 2 бічних дверцят. На правих дверцятах закріплений вбудована електрична шафа управління; на передній стінці закріплений пульт управління, поворотний кожух ріжучої решітки та відкидна площадка обслуговування. На задній стінці закріплений важільний виштовхувач робочого шнека. Є дзеркало огляду внутрішньої чаші.

Технічні характеристики:

Продуктивність, кг/год. 450
Діаметр ножових решіток, мм 82
Місткість чаші (бункера), м3 0,02
Потужність двигуна, кВт 2,2
Довжина, мм 610
Ширина, мм 450
Висота, мм 870
Маса, кг 190