Слайсер нарізування смужкою свинячих вух.

Технічні характеристики:
Машина нарізування соломкою (смужкою) 4-8 мм варено-копчених свинячих вух, в'яленої риби, кальмарів, філе риби, птиці, м'яса.
Частини слайсера, дотичні з харчовим продуктом, виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
Загартовані дискові ножі також з харчової нержавіючої сталі.
Продуктивність орієнтовна по свинячим вухам - 150 кг/год.
Товщина нарізуваного продукту - до 30 мм
Довжина ріжучої частини - 150 мм
Кількість ріжучих дисків - 48 шт.
Діаметр ріжучих дисків - 140 мм
Двигун - 1,5-2,2 кВт, 1500 об/хв, 220/380 V
Маса 100 кг
Габарити - 800х500х1200Н
Вартість 60 тис.грн. В наявності одна готова вухорізка.
Якщо на складі немає, передоплата 50%, орієнтовний термін виготовлення - місяць.
За бажанням замовника слайсер може бути додатково укомплектований підвідним і відвідним транспортерами.



Frey Konti E80 шприц вакуумний ковбасний б/в, Німеччина
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Шприц ковбасний вакуумний шнековий б/в
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Вовчок ФВП-160 - М`ясорубка промислова К7-ФВП-160 3 т/год

Силовий подрібнювач кістки, імпортний


Лінія виготовлення котлет, биточків, тюфтельок, фрикадельок, рибних паличок.

Шприц ковбасний вакуумний шнековий б/в
.jpg)
Шкірознімальна машина Maja
.jpg)
Кліпсатори
напівавтоматичні: КН-21, КДС-90, КН-24
автоматичні: Poly-Clip, TECHNOPACK
.jpg)
ФМУ-150 фаршомішалка.

Шпигорізка HOLAC

Подрібнювач заморожених блоків КОМПО.

Камера коптильна на 1 візок.

Нова. Складського зберігання.
Кутер К-80.

Кутер 80 л.

Фаршомісильна машина 250 л.

Кутер 60 л., Германия.

Ін'єктор для м'яса RUHLE

Прес обваловувальний ДМЗ.

Прес обваловувальний SEPAMATIC.

Шприц гідравлічний, Німеччина.

Шприц Полтавмаш.

Шприц вакуумний одношнековий.

Шприц ТЕМП.

Прес обваловувальний м'яса УНІКОН-400.

Прес обваловувальний риби УНІКОН.

Волчок МП-160 - м'ясорубка промислова

Волчок 200 - м'ясорубка промислова

Волчок ЮМЗ - м'ясорубка промислова

Машина різання заморожених блоків МРЗП.

Пельменний автомат JGL-120.

Пельменний автомат РОСС.

Автомат виготовлення фрикадельок.

Котлетний автомат.

Устаткування лінії виготовлення м'ясо-кісткового борошна.
.jpg)
Б/в повний комплект лінії виготовлення м'ясо-кісткового борошна - більше фото та інформації
Коптильно-варочна універсальна камера.

На 2 візка.
Вовчок ФВП-82 - М`ясорубка промислова К7-ФВП-82

Призначений для подрібнення охолодженого жилованного м'яса. Ступінь подрібнення сировини залежить від діаметра отворів вихідної ріжучої решітки. Дана модель вовчка використовується на підприємствах малої потужності. Корпус вовчка безкаркасний, на 4 віброопорах, має міцну основу для закріплення приводу. Чаша зварюється з бічними стінками, корпус робочого шнека закріплюється болтами до фланця чаші, є 2 бічних дверцят. На правих дверцятах закріплений вбудована електрична шафа управління; на передній стінці закріплений пульт управління, поворотний кожух ріжучої решітки та відкидна площадка обслуговування. На задній стінці закріплений важільний виштовхувач робочого шнека. Є дзеркало огляду внутрішньої чаші.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/год. 450
Діаметр ножових решіток, мм 82
Місткість чаші (бункера), м3 0,02
Потужність двигуна, кВт 2,2
Довжина, мм 610
Ширина, мм 450
Висота, мм 870
Маса, кг 190
Фаршоміс 150 л.

Фаршомісильник вир-ва Полтавмаш.
